Puisori in cuib (pentru 2 persoane)
Pagina 1 din 1
Puisori in cuib (pentru 2 persoane)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
Cuibul:
6 batoane de surimi
200 g branza topita
2 oua fierte
100 g boabe de porumb fiert
4 linguri maioneza
o lingura mustar
sare, piper
Puisori:
2 oua fierte
1 lingurita mustar
2 linguri ulei de masline
2 linguri de branza de vaci
o felie de unt
sare, piper macinat si boabe
fasii de gogosar, o bucatica de morcov si patrunjel verde pentru ornat
Mod de preparare:
Cuibul se obtine din salata:
surimi si ouale se taie cuburi, branza se da pe razatoarea mare. Incorporam celelalte ingrediente, condimentam, asezam pe 2 farfurii.
Puisorii:
Taiem ouale in jumatati pe lungime. Gabenusul se paseaza cu sare, piper, mustar si ulei. Se obtine o pasta omogena.Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de ou. Pasez branza cu untul, din pasta obtinuta modelez bile care se infing cu ajutoul unei jumatati de scobitoare in jumatatea de ou, reprezentand capul puisorului. Din boabe de piper obtinem ochii, ciocul din morcov si creasta din fasie de gogosar. Astfel am obtinut un mic dejun apetisant.
Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
Cuibul:
6 batoane de surimi
200 g branza topita
2 oua fierte
100 g boabe de porumb fiert
4 linguri maioneza
o lingura mustar
sare, piper
Puisori:
2 oua fierte
1 lingurita mustar
2 linguri ulei de masline
2 linguri de branza de vaci
o felie de unt
sare, piper macinat si boabe
fasii de gogosar, o bucatica de morcov si patrunjel verde pentru ornat
Mod de preparare:
Cuibul se obtine din salata:
surimi si ouale se taie cuburi, branza se da pe razatoarea mare. Incorporam celelalte ingrediente, condimentam, asezam pe 2 farfurii.
Puisorii:
Taiem ouale in jumatati pe lungime. Gabenusul se paseaza cu sare, piper, mustar si ulei. Se obtine o pasta omogena.Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de ou. Pasez branza cu untul, din pasta obtinuta modelez bile care se infing cu ajutoul unei jumatati de scobitoare in jumatatea de ou, reprezentand capul puisorului. Din boabe de piper obtinem ochii, ciocul din morcov si creasta din fasie de gogosar. Astfel am obtinut un mic dejun apetisant.
Subiecte similare
» Decoreazatii forumul pentru craciun !!!
» Parazitii-Daca as fi pentru o zi presedinte
» Pozitii sexuale pentru incepatori
» Parazitii-Daca as fi pentru o zi presedinte
» Pozitii sexuale pentru incepatori
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum